18 Kasım 2015 Çarşamba

Kurumsal Seo Paketleri

İNTERNET SİTENİZİ 1.Cİ SAYFADA İLK SIRA GARANTİLİ GOOGLE, YANDEX AYNI ZAMANDA DİĞER ARAMA MOTORLARI İÇİN SÖZLEŞMELİ BİREYSEL VEYA KURUMSAL SEO HİZMETLERİ
 
- HERKESİN KULLANDIĞI YÖNTEMLERİ KULLANMIYORUZ
 
Her SEO uzmanının kullanmış olduğu yöntem değişebilir. Bizim kendimize göre kullanmış olduğumuz deneme yanılma üzerine yöntemlerimiz yok. Deneme yanılma faslı geçilmiş ve başarılı olunmuş yöntemlerimiz mevcut. Sonuç odaklı çalışma yapıyoruz.
 
- İNTERNET SİTENİZİ MARKA YAPIYORUZ
 
Sitenizi kategorisinde en iyi bilinen site haline getirmek için çabalıyoruz. Bunun için öncelikle sektör ve hitap ettiğiniz kitle hakkında araştırma yapmaktayız. Detaylı analiz yapıldıktan sonra başlıyoruz.
 
- KALICI KALİTELİ ETKİLİ ÇALIŞMA
 
Çalışmalarımızı kalıcı etki edecek şekilde gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmaların 2 gün veya 1 Ay sonra kaybolma ihtimali gibi bir durum yok.
 
- DETAYLI REKLAM & TANITIM ÇALIŞMASI
 
Sunduğunuz hizmetleri veya sattığınız ürünler internette nerelerde anılıyorsa hem bu yerlerdeki potansiyel müşterilerinize ulaşıyoruz hem de sitenizin linkini bırakarak link inşamızı güçlendiriyoruz.
 
- SİZİ SOSYAL MEDYA DUYURUYORUZ
 
Dünya\\\'da ve Türkiye\\\'de olan tüm sosyal siteler, sosyal ağ sitelerinde heryerde sizi tanıtıyoruz reklamınızı yapıyoruz.
 
- RAPORLAMA
 
Yaptığımız tüm çalışmayı 10 günlük detaylı çalışma sonrasında size mail yoluyla veya dosya olarak teslim ediyoruz. Bu raporlamada sitenizin gidişatını ve yaptığımız çalışmaların detaylarını görebileceksiniz.
 
GOOGLE\\\'DE VE DİĞER ARAMA MOTORLARINDA RAKİPLERİNİZİN ÖNÜNDE OLUN. İNTERNETTE PROFESYONEL GÖRÜNÜN.
 
TEKLİF İÇİN İLETİŞİME GEÇERKEN İSTENİLEN BİLGİLER :
 
İsim Soyisim :
Telefon :
Web site adresiniz :
Aramalarda Yükselmek istediğiniz kelimeler :
Rapor almak istediğiniz mail adresi :
Çalışmadan talep ettiğiniz başarı(hit veya sıralama) :
Daha önce yaptırılan çalışmalar :
 
OSMANLI YAZILIM TEKNOLOJİLERİ : 0258 242 86 00 - 0532 572 68 31
Adres: Altıntop mah. 837 sokak, No 7, Daire: 10 / 20010 - Merkezefendi / DENİZLİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder