5 Kasım 2015 Perşembe

Başlangıç Kurumsal ve Bireysel SEO paketi

Türkiye'nin en kapsamli SEO paketleri ile seçiminizi yapın. Hangi paket size en uygun dilerseniz bize danışabilirsiniz. Her sektör'deki siteler icin SEO çalışması yapilmaktadir.
Sitenizin hit artışını yükseltiyoruz.
Setenizin kelime sıranızı yükseltiyoruz.
Sitenizin reklamını yapıyoruz.
Sitenizini Sosyal Medya'da duyuruyoruz.
Sitenizin Alexa değerini arttırıyoruz.
Sitenizin Pagerank değerini arttırıyoruz.
Sitenizin hızlı index almasını sağlıyoruz.
Sitenize bacnklink inşa ediyoruz.
PAKET ÖZELLİKLERİ:
5 Adet Makale Yazımı
30 Adet Sosyal İmleme
30 Türkçe Forum Tanıtımı
30 Tumblr Tanıtımı
30 Wordpress Tanıtımı
20 Adet WikiMedia Tanıtımı
10 Türkçe Dizin
Rapor teslim süresi 7-10 gün arasındadır.
Çalışma Öncesi: Çalışmaya başlamadan önce çalışılacak site SEO altyapısına uygunluk testimizden geçmektedir. Eksik veya hatalı kısımlar özel yazılımlarımız ile kontrol edilip, geri dönüşü yapılır. Site eksiklikleri giderildikten sonra planlama aşamasına geçilir. Bu aşamada profesyonel ellerdesiniz. Uzman ekibimiz sitenize en uygun çalışmayı sizlere sunacaktır.
Çalışma Zamanı: SEO rastgele yapılacak bir çalışma değildir. Analizin iyi yapılması gerekir. Daha sonra planlı çalışma ile başarıya ulaşmak zor olmayacaktır. Uzman ekibimiz tarafından yapılan çalışmalardan her an haberdar olacaksınız. Çalışma sonrasında sade ve anlaşılır raporlama ile gelinen noktayı görebilirsiniz. Görsel ve yazılı raporlama sistemi ile gözünüz hiç bir zaman arkada kalmayacaktır.
Raporlama: Size iletilen raporla çalışma öncesi ve sonrasındaki farkı göreceksiniz. Raporu size sade ve grafiksel olarak sunuyoruz. Böylece çalışmanın sizin için yeterli olup olmadığına rahatça karar verebileceksiniz. Unutmayalımki; SEO devamlılık ister. Aylık yapılan SEO çalışması, başarınızı yüksek oranda etkileyecektir. İnternete olan talebin günden güne arttığını göz önünde bulundurup, İnternetteki yerinizi siz seçin. Arama motorlarındaki sıralamalarda nekadar çok üst sıralarda çıkarsak okadar çok müşteri siteye yeni giriş demektir.
Hayırlı müşteriler, hayırlı kazançlar dileriz.



OSMANLI YAZILIM TEKNOLOJİLERİ http://www.osmanliyazilim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder